Over Loomans

Wie zijn wij?

Historie

De oorsprong van Loomans aannemersbedrijf ligt in 1934 waarin de heer J.J.L. (Jan) Loomans  ( de grootvader van de huidige directeur/eigenaar) een aannemingsbedrijf begon. Op 1 januari 1958 is de heer A.J.E.M. (Ton) Loomans als leerling gestart en per 1 januari 1968 heeft hij de zaak overgenomen van z’n vader. Op 1 september 1990 is de derde generatie in de bedrijven opgestart, n.l. de heer A.J. (Toine) Loomans. Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een echt familiebedrijf. Door een toename van nevenactiviteiten op het gebied van betonboren, bouwen, keukens, kachels en open haarden, zijn in 1968, hiervoor aparte bedrijven ontstaan, die weliswaar onder de naam Loomans groep naar buiten treden, maar aparte organisaties onder andere directies zijn. Onze benadering vertaalt zich in efficiency, flexibiliteit en maximale service aan de klant.

De Loomans groep bestaat uit de volgende vier vestigingen:

Loomans Betonboringen

Kwaliteit, Arbo en Milieubeleidsverklaring

De directie van Loomans ziet het als haar plicht al haar activiteiten, producten en diensten te realiseren met goed opgeleid personeel, de meeste geschikte materialen, gereedschappen en middelen ten einde te voldoen aan de vastgestelde en vanzelfsprekende eisen en wensen van opdrachtgevers.

De ontwikkeling, vaststelling en uitvoeringen van het Kambeleid binnen het bedrijf, vindt plaats binnen de kaders van het vastgestelde algemene beleid ( financieel/bedrijfseconomisch-, commercieel-, technisch-.produktie-, en sociaalbeleid) en vormt als zodanig een integraal onderdeel van het algemene bedrijfsbeleid.

Ons bedrijf werkt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ( MVO ). Wij streven naar een goed bedrijfsrendement ( profit ) en werken tevens aan maatschappelijke doelen, zoals bescherming van het milieu ( planet ), goed werkgeverschap en een bijdrage aan de stabiliteit van de samenleving waarin we werken ( people ).

Onze organisatie laat zich op de ontwikkeling en uitvoering van het VGWM/ARBO/MVO beleid adviseren door deskundigen van een gecertificeerd ARBO dienst en extern gecontracteerde adviseurs.

Wij komen er z.s.m. bij u op terug!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Sollicitatie formulier

    Ik wil graag solliciteren voor de functie:

    Upload hier uw CV:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)