Betonboringen Roosendaal

Loomans Betonboringen

Betonboringen Roosendaal

Wij zijn Loomans betonboringen. Wij werken in zowel ruwbouw als afbouwsituaties. Alle betonboringen vragen om specialisatie, kennis en de juiste materialen en apparatuur. Wij beschikken over de juiste vakmensen en materialen om uw klus te klaren. Moeten er werkzaamheden verricht worden bij uw bedrijf maar moet het werk ongestoord door kunnen gaan? Ook dan bent u bij Loomans betonboringen in Roosendaal aan het juiste adres.

Waarom betonboringen?

Bij verbouwingen, nieuwbouw en renovaties vinden vaak betonboringen. Wij van Loomans betonboringen hebben jarenlange ervaring op het gebied van betonboringen in Roosendaal. Op de millimeter nauwkeurig boorwerk in vloeren en wanden, schuin, verticaal of horizontaal, alles is mogelijk bij ons. Wij werken zeer nauwkeurig en netjes, we laten geen water- en stofresten achter. Door middel van waterzuigers, opvangringen, bakken en andere protectiemiddelen beperken wij het vuil.

Geen overlast

Als u ervoor kiest uw betonboringen Roosendaal uit te laten voeren door Loomans betonboringen, kunnen wij onze werkzaamheden geluids- en trillingsarm verrichten. Wij zorgen voor een complete oplevering. Dit houdt in het verwijderen en afvoeren van bewerkte materialen en uiteraard het schoon achterlaten van de werklocatie. Ook andere bijzondere wensen zijn voor ons geen probleem.

Interesse in onze betonboringen in Roosendaal?

Bent u nog op zoek naar de juiste specialist op het gebied van betonboringen? Zoek dan niet verder en schakel Loomans betonboringen in voor uw verbouwing of andere klus. Neem voor meer informatie contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Betonboringen Zierikzee

Referenties

Bekijk hier onze gerealiseerde projecten!

Fietsbrug 3D Printing

Fietsbrug 3D Printing

Grofsmederij te Rotterdam

Grofsmederij te Rotterdam

Schubertstraat te Sittard

Schubertstraat te Sittard

Arcelor Mittal te Gent

Arcelor Mittal te Gent

Vragen of meer informate?

Contactgegevens

Leemkuil 13
5626 EA, Eindhoven

Wij komen er z.s.m. bij u op terug!

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   Sollicitatie formulier

    Ik wil graag solliciteren voor de functie:

    Upload hier uw CV:

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*)